Анонсовано ціни та розпочато прийом замовлень в Україні

01 квітня 2020 року оголошено ціни та розпочато прийом замовлень на новий кросовер у модельному ряду Mazda – ALL–NEW Mazda CX-30.

Mazda CX-30 – це автомобіль, що гармонійно поєднує спортивні лінії купе та сміливу міць кросовера, доповнює та розширює вибір кросоверів від японського автовиробника родом із Хірошіми.

Новий компактний кросовер – це друга за новою Mazda3 модель 7-го покоління автомобілів Mazda на новій платформі Skyactiv-Vehicle Architecture, з новим двигуном Skyactiv-G 2.0 з системою M Hybrid підвищеної потужності у 150 к. с., з покращеною системою повного приводу i-Activ AWD, що працює спільно з Системою контролю руху автомобіля G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) та розширеним пакетом активної безпеки i-Activsense.

За розмірами Mazda CX-30 входить до нового сегменту ринку для компанії Mazda – між компактним CX-3 та давно відомим й популярним CX-5, що дозволяє задовольнити побажання покупців, які прагнуть поєднання компактних, пристосованих до руху в місті розмірів першої моделі з місткістю та практичністю другої, з універсальним салоном та великим багажником.

Габарити

Mazda CX-5

Mazda CX-3

НОВА Mazda CX-30

Довжина, мм

4 550

4 275

4 395

Ширина (без/з дзеркалами), мм

1 840 / 2 115

1 765 / 2 049

1795 / 2040

Висота, мм

1 675 

1 535

1 540

Колісна база, мм

2 700

2 570

2 655

Значна відстань між передніми сидіннями надала змогу встановити широку консоль з покращеною конструкцією, а також великим центральним підлокітником, а розташування та висота задніх сидінь забезпечують достатньо місця для колін та голови, дозволяючи пасажирам високого зросту сидіти позаду максимально зручно. 

Багажник нової Mazda CX-30 має об`єм 430 літрів, низький поріг та великий завантажувальний отвір, завдяки якому багажник кросовера вмістить всі необхідні під час подорожі речі.

Нова мультимедійна система Mazda MZD Connect, вже знайома з нової Mazda3, з 8,8-дюймовим центральним дисплеєм з підтримкою додатків Apple CarPlay® та Android Auto™, активний дисплей – проекція на лобове скло та всі вимірювальні прилади були спроектовані таким чином, щоб надавати інформацію у простий, чіткий  та інтуїтивно зрозумілий спосіб, а застосовані шрифти надають екрану гармонійний та сконцентрований вигляд з ідеальною збалансованістю кольорів та освітлення. 

Стандартна аудіосистема, що доступна у комплектаціях Style та Executive, складається з конфігурації спрямованих на три сторони восьми динаміків. Преміальна аудіосистема Bose® з дванадцятьма динаміками у комплектації Premium має додатковий 8-сантиментровий центральний спікер, пару задніх гучномовців-сателітів та сабвуфер. Ця система була спеціально налаштована для забезпечення потужнішого басу та яскравішої якості звучання, очікуваного від бренду Bose®.

Ретельну увагу було приділено кожній деталі нової моделі, від вибору матеріалів до підвищеної якості збірки та оздоблення, з однією метою – створити в салоні атмосферу справжньої вишуканості та преміальності. Синє оздоблення торпедо та карт дверей для комплектації Style із сидіннями з тканини  та коричневе оздоблення для комплектацій Executive та  Premium з сидіннями зі шкіри, додають інтер’єру елегантності та краси. 

Окрему увагу було спрямовано на захист від шуму та вібрацій. Обмеження генерування шуму та зниження його інтенсивності мало на меті не просто створення «тихішого» салону, а досягнення «гармонійної тиші», яка задовольнить усіх присутніх в автомобілі.

Новий бензиновий двигун Mazda Skyactiv-G 2.0, підвищеної потужності 150 к.с. (у порівнянні із моделями для Європейського ринку) використовує інтелектуальну гібридну систему Mazda M Hybrid та систему деактивації  двох з чотирьох циліндрів (при русі зі сталою швидкістю), щоб забезпечити більш високі динамічні характеристики, економію пального і екологічність. 

  • Максимальна швидкість: 193 км/год
  • Витрата пального у комбінованому циклі 6.0л/100 км (NEDC)  або 7,3л/100км –середня фаза швидкості (WLTP)
  • Розгін від 0 до 100км/год – 10,0 сек. 

Удосконалений повний привід Mazda i-Activ AWD додає функцію виявлення «чотириколісного вертикального навантаження» і працює спільно з системою GVC Plus для контролю розподілу крутного моменту між передніми та задніми колесами, покращуючи зчеплення коліс із дорогою незалежно від ситуації під час руху.  

За результатами тестів  EURO NCAP кросовер Mazda CX-30 показав найвищий  за всю історію тестів до поточного моменту бал 37,6, що є рекордними 99% від 100% можливих, та посунув кросовери Volvo XC90 и XC60 на друге та третє місце. Цей результат самі експерти Євро NCAP назвали «вражаючим».

Крім систем пасивної безпеки, Mazda CX-30 у комплектації Premium має повний перелік систем активної безпеки: систему гальмування при русі вперед і назад, систему контролю втоми водія, систему контролю положення автомобіля щодо дорожньої розмітки, адаптивний круїз-контроль та ін.

На ринку України модель представлена у 4-х версіях: 

2,0 2WD AT Style за ціною 27 300 дол. США та Executive за ціною 29 900 дол. США

2,0 4WD AT Executive за ціною 32 400 дол. США та Premium за ціною 34 900 дол. США 

Як зазвичай, Mazda не пропонує «пустих базових» версій, тому:

  • у стартовій комплектації Style покупець вже отримує LED фари головного світла та протитуманні фари, двозонний клімат контроль , підігрів сидінь, керма та лобового скла, а також проекцію на лобове скло, датчик світла та дощу, круїз контроль, камеру заднього огляду та передні та задні датчики паркування, 7 подушок безпеки та 18 дюймові легкосплавні диски. 
  • у комплектації Executive додатково - сидіння зі шкіри, з електричним регулюванням сидіння водія, з пам’яттю, неключовий доступ та електричний привід задньої двері
  • у топовій комплектації Premium – повний пакет систем активної безпекиi-Activsense, адаптивні LED фари, світлодіодні задні ліхтарі та адаптивний круїз, камера кругового огляду 360 градусів, а також преміальна аудіосистема Bose® з дванадцятьма динаміками

І, як зазвичай, без додаткової оплати за колір металіку всіх комплектаціях.

Та саме зараз, у разі придбання автомобіля з першої партії, що вже знаходиться в Україні станом на 01 квітня ціни діють за спеціальним докарантинним курсом 1 дол.США = 26,5 грн (курс станом на 17 березня 2020р.).

Детально ознайомитися з комплектаціями і цінами.

СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМИ НОВИНАМИ